Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Tomas Ujfalusi: "Con Xavi como entrenador, el Barça puede volver al nivel que estaba antes"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Tomas Ujfalusi, excapità del Galatasaray i posterior director esportiu, i campió de l'Europa League amb l'Atlético de Madrid

Tomas Ujfalusi: "Con Xavi el Barça puede volver al nivel que estaba antes"

09:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1647528242246/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui el FC Barcelona es juga al camp del Galatasaray la classificació pels quarts de final de l'Europa League després d'haver empatat a zero al partit d'anada al Camp Nou. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Tomas Ujfalusi, qui va ser capità del Galatasaray i qui a més sap el que és guanyar una Europa League amb l'Atlético de Madrid. "La Europa League tiene muchísima importancia, es una oportunidad de ganar un título para la afición, es importante para todos", ha assegurat Tomas Ujfalusi a SER Catalunya.

A més, l'estadi del Galatasaray té el rècord Guinness de l'estadi més sorollós del món, i Tomas Ujfalusi ha destacat l'ambient que crea l'afició. "El ambiente en el campo del Galatasaray es espectacular. Es también una arma para los jugadores del Galatasaray", ha explicat l'excapità del Galatasaray al 'Què t'hi Jugues!'.

D'altra banda, l'exfutbolista txec ha valorat la tendència ascendent del joc del Barça des de l'arribada de Xavi a la banqueta, i ha afirmat que l'equip pot retrobar-se amb un gran nivell futbolístic. "Desde que llegó Xavi han fichado futbolistas interesantes que han ayudado al equipo", ha opinat Tomas Ujfalusi, i ha afegit que "Xavi para mí fue uno de los mejores jugadores, junto con Iniesta. Ahora, como entrenador, tiene muchos jóvenes y el Barça puede volver al nivel donde estaba antes. Está imponiendo su juego".

Finalment, Tomas Ujfalusi ha opinat sobre la necessitat del Barça de fitxar un central, i ha elogiat la figura d'Araújo. "En el mundo hay pocos centrales fuertes en este momento. Araújo es uno de ellos: es rápido y fuerte y yo creo que todavía va a mejorar", ha finalitzat Tomas Ujfalusi a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00