Economía y negocios

El Govern garanteix "facilitats" a les empreses d'alt valor afegit

El secretari d'Estat de Diversificació Econòmica, Marc Saura, reconeix que lleis com la del Català o la reforma de la Inversió Estrangera poden generar "neguit" entre els inversors, per això els l'explicaran amb detall

El secretar d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Saura / SFGA

El secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Saura, ha confirmat la voluntat d'apostar per aquestes companyies tecnològiques, que amb pocs treballadors poden generar un alt valor afegit i contribuir a diversificar l'economia. És per això que facilitaran la seva integració, via quotes especials, en el cas que per exemple, que arribi un projecte interessant i s'hagin esgotat.

També ha reconegut que lleis com la del Català o la reforma de la Inversió Estrangera criden l'atenció dels possibles inversors i els poden generar "neguit", per això els l'explicaran amb detall, per assegurar-los que podran instal·lar la seva empresa.

Finalment, Saura ha comentat que estan treballant amb el departament d'Estadística per recollir dades sobre la inversió estrangera, de la qual es perd la informació un cop s'aprova. Així, volen fer un seguiment del que s'ha fet, si es manté activa o ha realitzat noves inversions, a quins sectors està majoritàriament encarada, a quantes persones dona feina i, fins i tot, calcular el volum de negoci que genera.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00