Tribunales

La Guàrdia Civil intercepta a la duana 4.000 paquets de tabac destinats al contraban

Els agents van detectar uns quants cartons amagats i després de fer un escorcoll més intens van descobrir que en tenia més repartits per diferents espais del vehicle

La Guàrdia Civil ha comissat tabac per valor de 22.000 euros / GUARDIA CIVIL

Agents del cos espanyol, conjuntament amb els funcionaris de l'agència tributària del país veí, van detenir un home de nacionalitat armènia, de 40 anys, a qui van localitzar a l'interior del vehicle amb el qual pretenia crear la duana, aquests 4.000 paquets de tabac de contraban que tenen un valor pròxim als 22.000 euros.

Segons detalla en un comunicat, l'interessat es va situar al carril verd, el de "res a declarar", i quan el van aturar, van comprovar que tenia diversos cartons amagats, sota varis objectes de neteja i roba. Ell va reconèixer ser-ne el propietari, i en un escorcoll més intens van descobrir més paquests amagats en diferents espais del vehicle.

L'home ha estat acusat de cometre un delicte de contraban i li van interceptar la mercaderia.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00