Sociedad

La sostenibilitat i l'embelliment protagonitzen la 30a edició d'Andoflora

Una de les principals novetats és que es recupera la tradició de regalar un gerani a cada cap de casa de la Massana, però sobretot que també es podrà observar el cel, sigui durant el dia o en horari nocturn

La cònsol major, Eva Sansa, durant la inauguració de la 30a edició de la fira mercat de la planta i la flora de la Massana / Comú de la Massana

La fira mercat de la planta i de la flor s'ha inaugurat aquest matí a la plaça de les Fontetes, amb la presència de les autoritats comunals i també d'algunes nacionals. Es tracta d'una edició emblemàtica perquè serà la 30a i per això han decidit que homenatjaran, el diumenge, els pioners d'aquest esdeveniment que "van ser el planter d'Andoflora", explicava la cònsol major, Eva Sansa.

Així, la sostenibilitat i l'embelliment seran els aspectes sobre els quals girarà i, per això s'ha creat un jardí sec, amb plantes resilients al clima. També es repartirà compost de forma gratuïta i entre les 25 parades instal·lades s'hi podrà trobar tota mena de productes de kilòmetre zero.

Una de les principals novetats és que es recupera la tradició de regalar un gerani a cada cap de casa de la Massana, però sobretot que també es podrà observar el cel, sigui durant el dia a la mateixa plaça de les Fontetes, o en horari nocturn a Arinsal.

Finalment, la cultura i la gastronomia seran molt presents i més enllà de l'actuació de diversos artistes nacionals, gràcies a la col·laboració dels bars i restaurants, al migdia participaran en el recorregut Vermut amb flors.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00