Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní
Sociedad

Òscar Llatje, Servei Català de Trànsit: “Si hi ha una diferència respecte a l’abans de l’aixecada de barreres és durant els dies laborables”

ENTREVISTA. Òscar Llatje, Servei Català de Trànsit: “Si hi ha una diferència respecte a l’abans de l’aixecada de barreres és durant els dies laborables”

ENTREVISTA. Òscar Llatje, Servei Català de Trànsit: “Si hi ha una diferència respecte a l’abans de l’aixecada de barreres és durant els dies laborables”

07:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656314458_882_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El pont de Sant Joan deixa un nou cap de setmana dramàtic pel que fa a les cues a les carreteres i que en l'operació tornada ha deixat embussos tant al matí com a la tarda. En les últimes hores s'han acumulat més de 80 quilòmetres de retencions al conjunt de la xarxa, però al matí també n'hi va haver fins a 70 quilòmetres. Trànsit donava per fet que hi hauria cues, ja que es tracta d’un dels ponts més complicats de l'any.

Per Òscar Llatje, coordinador de seguretat viària i mobilitat del Servei Català de Trànsit, el balanç d’aquest Sant Joan és positiu perquè “va sortir menys gent de la que va sortir el 2016, que era l’any de referència, i també ha estat una sortida més esponjosa”. Llatje explica que no hi ha hagut “tanta diferència respecte a caps de setmanes semblants perquè la gent feia servir l’AP-7 encara que s’hagués de pagar”.

El coordinador de seguretat viària destaca que “si hi ha una diferència, respecte a l’abans de l’aixecada de barreres, és durant els dies laborables, que ara hi ha més retencions”.

Una de les solucions que ja s’estan implantant i que donen millor resultat és la retenció dels camions: “És una bona mesura i serveix per incrementar la capacitat de la via”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00