Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní
Ocio y cultura

Víctor Manuel i Ana Belén, 50 anys junts

ENTREVISTA. Víctor Manuel i Ana Belén, 50 anys junts

ENTREVISTA. Víctor Manuel i Ana Belén, 50 anys junts

16:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656323136_919_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'estiu del 1971 va marcar un abans i un després a la vida d'Ana Belén i Víctor Manuel. Va ser aleshores quan els seus camins es van creuar per primera vegada gràcies a una amiga en comú. Uns mesos més tard, el destí va voler tornar a unir-los a la pel·lícula 'Morbo', en què tots dos van participar i la resta ja és història.

És l'amor, precisament, el que els ha portat a recordar que fa cinc dècades, un 13 de juny, es van casar a Gibraltar en un discret casament que va marcar l'inici d'una vida feliç junts.

Els artistes s'han traslladat a un exòtic destí per gaudir d'uns dies en companyia mútua i, com Ana Belén ha afirmat a través de les seves xarxes socials, "celebrar" l'idíl·lic moment que travessa la seva història d'amor.

Ana Belén i Víctor Manuel han posat rumb al Marroc, concretament, a la ciutat de Tànger, molt a prop, precisament, d'on fa 50 anys es van donar el sí, vull. Des d'allà, la cantant ha compartit una galeria d'imatges on mostra alguns dels moments que han viscut durant aquest viatge en què, com dos turistes més, han visitat alguns dels enclavaments més emblemàtics de la zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00