Aquí, amb Josep CuníAquí, amb Josep Cuní
Política

La ministra de Transports no descarta augmentar la subvenció als carburants: “En el moment que s’observi que una mesura s’ha de replantejar, ho farem”

Raquel Sánchez afirma que el Govern “està actuant amb rapidesa, amb eficàcia i amb justícia”

ENTREVISTA Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

ENTREVISTA Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

16:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656572417_725_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, deixat la porta oberta a ampliar els 20 cèntims de subvenció als carburants: “Compartim la preocupació dels ciutadans perquè som conscients que la guerra ens està empobrint. Hem aprovat dos paquets de mesures i hem demostrat que som un govern que reacciona. En el moment que s’observi que una mesura s’ha de replantejar, ho farem.”

Raquel Sánchez remarca els “15.000 milions d’euros en el paquet de mesures aprovats fa uns dies. Estem articulant aquestes mesures per protegir les famílies i els sector més afectats”

Pel que fa a la pujada de la inflació, destaca: “Hem aconseguit contenir la inflació 3,5 punts, que seria, si no, molt més elevada. Estem actuant amb rapidesa, amb eficàcia i amb justícia. No som aliens a aquestes circumstàncies, totes les mesures estan encaminades a corregir la inflació”

També s’ha referit als controladors aeris, que no descarten una convocatòria de vaga aquest estiu i ha advertit “Tenim efectius per fer aquesta feina”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00