Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "A Montilivi hi havia un equip amb un estat d'ànim molt bo i l'altre no"

Les semifinals de la Champions i la situació del Barça, a anàlisi amb Ramon Besa al 'Què t'hi Jugues!'

Ramon Besa: "A Montilivi hi havia un equip amb un estat d'ànim molt bo i l'altre no"

Ramon Besa: "A Montilivi hi havia un equip amb un estat d'ànim molt bo i l'altre no"

15:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715170694787/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquesta nit quedarà definida ja la final de la Champions League. El Borussia Dortmund és el primer finalista, després d'haver eliminat al Paris Saint-Germain, i avui Real Madrid o Bayern de Munich accediran a la final. El Santiago Bernabéu acollirà el partit de tornada d'aquesta semifinal de la Champions, després del 2-2 del partit d'anada a Alemanya. Tot plegat en una setmana complicada pel FC Barcelona, que va perdre 4-2 a Montilivi contra el Girona i va perdre la segona posició de la Lliga. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb el periodista Ramon Besa.

"Crec que el Madrid ho té tot a favor", ha afirmat Ramon Besa sobre el partit de tornada de la semifinal de la Champions d'aquesta nit al Santiago Bernabéu, tot i que ha continuat: "si algú li pot fer mal al Madrid també és el Bayern". El Borussia Dortmund és el primer finalista d'aquesta Champions i Besa ha reflexionat: "el futbol a vegades té qüestions romàntiques. Aquesta temporada tampoc és que a la Lliga hagin anat massa bé, però estan a la final de la Champions. A vegades el futbol té aquestes sorpreses i et fa pensar que més enllà dels diners sempre hi ha un punt de sort i d'atzar".

Amb Ramon Besa també hem parlat sobre el partit d'aquest cap de setmana a Montilivi, que va acabar amb la victòria del Girona, que es va classificar per a la Champions League (4-2). "La fe i la comunió que tenia la gent del Girona va fer que el Girona, tot i patir durant molts moments, mai se'n va anar del partit", ha reflexionat Besa als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "la sensació és que hi havia un equip que està en un punt de febre i fe i l'altre en un moment de desesperació, de fer-se-li tot feixuc, de no saber gaudir... Era una qüestió molt diferent d'un equip amb un estat d'ànim molt bo i l'altre no".

La temporada vinent és engrescadora al Barça?

Ramon Besa també ha parlat sobre el futur del FC Barcelona al 'Què t'hi Jugues!' i sobre com el club blaugrana afronta la temporada vinent. Li engresca a Ramon Besa? "De moment no, perquè l'àlbum de cromos és el mateix aquest any que l'any passat", ha afirmat a SER Catalunya, qui ha continuat: "el Barça sempre s'ha regenerat futbolísticament quan ha decidit per on surt el joc. El joc no necessàriament surt pel migcentre, de vegades el migcentre és equilibrador. El que vull veure és, més enllà de com si això fos un parxís, vull saber on és el manantial del joc, qui és el jugador que marca el timing, i menys metàfores, menys històries i més naturalitat".

Encara en aquest sentit, Ramon Besa ha destacat al 'Què t'hi Jugues!': "aquest no és un equip volgut. La gent té algun jugador estimat, però no té un equip. Tu has d'aconseguir que sigui tot l'equip, tu no tens un pack. Fins que la gent no percebi que aquell és el seu equip, i amb aquell equip hi va a fons, no es produeix aquesta comunió".

Finalment amb Besa hem analitzat quin estiu es preveu al FC Barcelona, si serà un estiu per fitxar a grans coses o no. "crec que la gent accepta que et puguis equivocat amb un fitxatge, el que no accepta són operacions que no tenen ni cap ni peus; hi ha jugadors que no saps ben bé perquè han vingut a parar aquí. Has de saber com vols jugar. La gent pot tenir paciència si veu que hi ha una idea, i que aquesta idea és natural. No es tracta de fer un futbolín". I ha sentenciat: "quan un equip col·lectivament no és capaç de corregir els errors individuals en un esport d'equip, vas malament".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00