Reci-CLAR!

REC.0, el festival de la moda sostenible

Dins el festival, el Rec Imperdible aposta per un espai de sensibilització i foment de la reutilització dels tèxtils

"Rec.0", el festival de la moda sostenible

"Rec.0", el festival de la moda sostenible

01:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715587686489/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades a l’any, al maig i al novembre, al barri del Rec d’Igualada. La seva última edició, del 8 a l'11 de maig del 2024, ha comptat amb centenars de visitants cada dia que han pogut gaudir de la moda sostenible amb entrada lliure i gratuïta. Les velles fàbriques i adoberies del barri industrial de la ciutat, es transformen de forma efímera en pop-up stores de moda on grans marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independent i emergent hi venen els seus estocs a preus únics.

A més, dins el festival es troba el Rec Imperdible, l’aposta per la moda sostenible, un espai de sensibilització i foment de la reutilització del residu tèxtil. Ubicat a la 1a Planta del Museu de la Pell d’Igualada, amb 25 marques de moda sostenible, l’espai 080 Barcelona Fashion, el Mercat d’Intercanvi i, a més, xerrades divulgatives sobre la gestió i reciclatge del residu tèxtil i tallers per donar una segona vida a les teves peces. Tot plegat, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00