Sociedad

Anar en banyador pels carrers de Barcelona es multarà amb 120 euros a partir del mes vinent

El ple de l'Ajuntament ha aprovat la mesura amb els vots favorables dels socialistes i de Convergència

Turistes en banyador i sense samarreta

El Partit Popular s'ha abstingut perquè volia que es multés sense avís previ. Iniciativa i ERC s'hi han pronunciat en contra

A partir del 15 de maig anar en vestit de bany per Barcelona pot implicar una multa mínima de 120 euros. S'ha aprovat aquest matí en ple amb el suport de PSC i Convergència i Va unir. El que es prohibirà és anar nu o semi nu per la ciutat. El suport de Convergència i del PSC ha estat suficient per a aconseguir la prohibició que ha tingut els vots en contra d'Iniciativa (sòcia de govern dels socialistes) i de Esquerra Republicana, en l'oposició. Aquests dos grups creuen que la mesura és discrecional i que se li dóna poder a la Guàrdia Urbana per a sancionar la manera de vestir de la gent.

Per a aplicar la nova prohibició la Guàrdia Urbana tindrà l'obligació primer d'advertir abans d'imposar una sanció que pot anar dels 120 als 500 euros. Segons el PP, s'hauria de multar directament, sense avisar. Per això s'han abstingut. La norma té alguna excepció en el Passeig marítim i en els carrers de la zona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00