Deportes

"Tinc l'onze decidit"

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola ha comparegut en una sala de premsa abarrotada, un dia abans de la final de Wembley contra el Manchester United.

"Estem preparats per jugar de la millor manera posible. Demà tenim l'obligació de seguir mostrant al món el que som amb el nostre joc" i ha avançat que "Tinc decidit l'onze. Tots els jugadors estan preparats per jugar demà. Només depèn de mí"

Sobre la final de Roma de 2009 ha apuntat que "les primeres coses que els he repetit és que si juguem com a Roma no guanyarem. Demà la pilota ha de volar. Hem d'estar molt atents a l'estratègia".

Más información

Dels perills de l'equip de Sir Alex Ferguson ha indicat que "temo tot del Manchester. Chicharito és molt ràpid, el Manchester ha fet un gran fitxatge. "Tenen molts punts forts i pocs punts febles. És un honor jugar contra el Manchester i és un honor estar amb Sir Alex Ferguson".

Reconeix que té bones sensacions "tinc bones sensacions. Estic orgullós d'aquest equip. Demà juguem pels seguidors. Intentarem demostrar que serà la final de la dècada".

De les paraules de Johan Cruyff dient que marxarà a final de temporada "avui no toca això. Tinc un contracte per complir". També ha tingut paraules per a tots els seguidors "celebro molt que tothom pugui venir. Sense els teus no seria una final".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00