Sociedad

Roben polls de falcó dels nius de la Sagrada Família

La fiscalia investiga qui hauria pujat a les torres de la basílica i s'hauria endut els polls

Algú hauria accedit al campanar de Sant Bartomeu de la Sagrada Família i s'hauria endut dos o tres pollets. Una femella de falcó pot arribar a costar 2.000 euros

La parella de falcons havia instal·lat aquest any el seu niu uns metres per sobre de la seva ubicació habitual a la torre de Sant Bertomeu. És a dir, fora del camp de visió de la càmera de seguretat amb la que altres vegades s'ha pogut seguir l'evolució dels ous.

La fiscalia de medi ambient, a instància del cos d'agents rurals, investiga ara les circumstàncies de la desaparició dels pollets de falcó que estaven situats en una zona on no hi pot accedir el públic. Això fa que les primeres sospites es centrin en els treballadors de la Sagrada Família i en el personal que té accés a la zona d'obres.

El coordinador del projecte de reintroducció del falcó pelegrí a Barcelona, Eduard Duran, s'ha mostrat sorprès per la desapació dels pollets i ha recordat que els falcons són molt protectors i no hauran sigut gens amables amb el lladre o lladres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00