El president de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, enxampat sense carnet i conduint a 165 km/h

En declaracions a la Cadena SER, Gerard Figueras, que també és diputat al Parlament de Catalunya, al·lega que desconeixia que no li quedaven punts al carnet

Noticia que els ha avançat la SER. Enxampen Gerard Figueras, president de la JNC, les joventuts de Convergència Democràtica de Catalunya, conduint sense carnet i per sobre del límit de velocitat. Gerard Figueres és també des d'aquesta legislatura diputat al Parlament de Catalunya.

Tal com els ha avançat aquesta emissora, el cotxe del líder de les Joventuts de Convergència i diputat al Parlament, va ser interceptat a 165 km/h per un radar mòbil a l'autopista AP-7 ahir diumenge al matí. Es dirigia a un acte a l'Ametlla de Mar i tal i com el mateix Figueres reconeix "arribava tard i vaig estrènyer una mica l'accelerador". Una vegada detingut el vehicle, els Mossos van comprovar que Figueres tenia el carnet retirat, que no li quedava cap punt i així l'hi van comunicar.

Des d'aquest mateix instant l'implicat, de 28 anys d'edat, ha al·legat que no ha rebut cap avís de la Direcció General de Trànsit notificant la pèrdua de punts i es justifica en aquests termes en declaracions a la Cadena SER: "Quan intentes arribar a tots els llocs per complir amb els compromisos i corres una mica més del compte... En sis anys dec haver acumulat pèrdues de punts ja sigui per excés de velocitat o per alguna altra infracció menor i he arribat al còmput. Si jo hagués rebut la notificació corresponent que he superat els 12 punts, no s'hagués produït, és demostrable que no he rebut cap notificació". I així ho ha declarat aquest matí davant la jutge de Reus qui en acreditar la seva condició de diputat s'ha inhibit al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Gerard Figueras Albà s'ha mostrat penedit pels fets i afirma "haver après de l'error". Figueras és des de fa dos anys president de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya. També és diputat de CiU al Parlament i regidor del municipi barceloní de Vilanova i la Geltrú.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?