Sociedad

340.000 euros en un pot de cacau

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària han localitzat aquesta gran quantitat de diners quan dues ciutadanes xineses pretenien abandonar el país sense declarar-ho

Agents de la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària han localitzat aquesta gran quantitat de diners en un lloc insospitat: un pot de Colacao i un paquet de tovalloles petites de roba.

Els agents van localitzar 340.748 euros en efectiu amagats entre aquests objectes per tal d'evitar que fossin detectats durant els controls aeroportuaris. Les dues dones, mare i filla, viatjaven cap al seu país, Xina, en un vol que sortia des de la terminal 1 de l'aeroport internacional de Barcelona-El Prat.

Más información

Quan les viatgeres passaven el control de seguretat, agents de l'Oficina d'Anàlisi i Investigació Aeroportuària de la Guàrdia Civil i funcionaris del Servei de Viatgers de la Duana van descobrir que la filla portava 37.313 euros amagats a la roba.

Dins de la maleta de la mare, va aparèixer un pot de cacau en pols precintat i diversos paquets de tovalloletes de colors. Dins del pot hi havia diferents feixos de bitllets, en total 30.000 euros.

La quantitat més important de diners, en bitllets de 100 i 500 euros, estaven amagats sota paquets de tovalloles per evitar que fossin descoberts. En el fons de l'equipatge, els agents hi van trobar 273.435 euros.

Les passatgeres asiàtiques van se denunciades per infracció econòmica administrativa ja que a partir de 10.000 euros és obligatori declarar-los a la duana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00