Sociedad

2 sindicats de Mossos denuncien que el SAP-UGT ha comprat vots entre els agents a canvi d'un regal

Concretament parlen de vots per correu. Avui comença la campanya electoral amb polèmica servida. SAP-UGT, que té la representació majoritària dins de la policia autonòmica catalana, ho nega i anuncia accions penals contra els que els han acusat de fer-ho.

Agents dels Mossos d'Esquadra en una sessió formativaMAR MARTÍ - ACN

El sindicat CAT ha recorregut a la via penal per denunciar que delegats del SAP-UGT haurien aprofitat el sistema de vot per correu, que està regulat, per aconseguir que els mossos els deleguessin la seva butlleta i presentar-la directament a correus en nom d'aquests agents. Ho haurien fet a canvi d'un regal, un kit amb una llanterna, una funda i una navalla.

El Sindicat de Policies de Catalunya ha denunciat aquesta presumpta irregularitat al jutjat contenciós administratiu però anirà també per la via penal.

Per la seva banda, el SAP-UGT no vol fer declaracions es remet a un comunicat que avui faran públic i diu que també anirà per la via penal contra aquests sindicats.

Ramon Labrador (CAT) i David Miquel (Sindicat de policies de Catalunya) denuncien la compra de vots a canvi de regals a les eleccions sindicals dels Mossos

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20110707csrcsrsoc_9.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00