¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Arriba la retallada al transport públic

Es comencen a aplicar restriccions a línies dels autobusos de Barcelona, dels Ferrocarrils de la Generalitat i també augments de preus a Tarragona, amb bonificacions per als viatgers habituals. A Lleida i Girona també s'han imposat les retallades.

Imatge d'un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat /

Aquesta ha estat la primera nit de dissabte en què s'ha aplicat la supressió dels trens de ferrocarrils de la Generalitat. Són les línies 6, 7 i 8, que han deixat de funcionar entre les 2 de la matinada i dos quarts de 6. Només tenien una ocupació de poc més del 6 per cent, segons la Generalitat.

Transports Metropolitana de Barcelona també ha suprimit 4 línies d'autobús urbà i ha restringit als feiners el servei dels anomenats "busos del barri" per estalviar. L'alcalde de la capital, Xavier Trias, diu que l'empresa era molt deficitària, que s'han de quadrar els números com sigui i que, si veuen que han de corregir alguna cosa, ho faran.

A Tarragona, el bitllet senzill des de l'1 de gener val deu cèntims més i els abonaments han pujat entre 3 i 5 cèntims. Es "premia" als usuaris habituals gravant menys a les targetes amb molts viatges i carregant més als preus que han de pagar els usuaris espontanis.

Xavier Trias justifica la retallada de serveis dels autobusos de Barcelona

El conseller Lluís Rcoder explica la supresió de serveis dels Ferrocarrils de la Generalitat

Cargando