Sociedad

Alícia Sánchez-Camacho defensa a Sevilla, on el PP celebra el seu Congrès, l'espanyolitat de Catalunya

Sánchez-Camacho ha destacat també que "el PP d'Espanya decideix la governabilitat de Catalunya gràcies a les nostres propostes i això ens omple d'orgull perquè som catalans i espanyols". Així mateix, la presidenta del PPC ha criticat els de CiU i els independentistes que volen "dividir" Catalunya de la resta d'Espanya dient que el PP "defensarà sempre una Catalunya plural i espanyola".

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en l'aprovació de la ponència d'estatuts en el XVII Congrés que el PP celebra a Sevilla.

Más información

La presidenta del PPC ha volgut destacar que el seu partit és el "més modern, més ètic i més transparent de tot Espanya". Així mateix, ha assenyalat que "mentre els altres es barallen en els seus congressos, nosaltres col·laborem, som participatius, aportem idees i millorem amb pas ferm, com a bon partit reformista que som".

Sánchez-Camacho ha destacat finalment que "aquest Congrés consolida el lideratge de Mariano Rajoy i del projecte del PP a Espanya", alhora que els socialistes, ha assenyalat, estan en divisions internes com a Andalusia. "El PSOE segueix immers en les seves divisions internes i amb l'únic projecte de fer una oposició en la crítica permanent", ha finalitzat la presidenta del PPC

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00