Sociedad

Tret de sortida a la manifestació contra la reforma laboral

Els treballadors es mobilitzen a les quatre capitals catalanes i a Tortosa en protesta per una mesura "injusta", "ineficaç i "inútil"

La manifestació convocada pels sindicats de CCOO i UGT ha començat a les dotze del migdia a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. A Barcelona, la manifestació s'ha iniciat a la confluència del Passeig de Gràcia amb l'avinguda Diagonal, i continuarà pel Passeig de Gràcia fins a la Gran Via. Els sindicats majoritaris han convocat una seixantena de manifestacions per aquesta hora arreu de l'Estat. A Madrid, s'espera que la manifestació sigui la més multitudinària. De fet, la d'avui és la primera mobilització contra el govern de Rajoy.

Más información

Els sindicats majoritaris de CCOO i UGT s'oposen a la reforma laboral "imposada" pel govern del PP i "aplaudida" per CiU i la patronal. Asseguren que el govern espanyol ha aprovat la reforma laboral "més agressiva" de la història democràtica del país.

Les manifestacions d'aquest diumenge serviran per mesurar la resposta dels ciutadans abans de convocar una vaga general. Consideren que la reforma laboral impulsada pel govern espanyol fomenta l'acomiadament lliure i consideren que és"injusta" amb els treballadors, "ineficaç" per l'economia i "inútil" per crear ocupació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00