¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Investiguen l'assassinat d'un home en un parc a Viladecans

La víctima de nacionalitat espanyola i de 57 anys ha aparegut amb ferides de bala aprop de la Torre Roja del municipi

Nou crim a Catalunya. Mossos busquen el pistoler que aquest dijous a la tarda ha disparat i matat un home en un parc de Viladecans. El jutge ha decretat el secret de sumari i no han trascendit detalls del succés.

Els mossos han rebut l'avís a primera hora de la tarda. El cadàver d'aquest home estava en el parc de la Torre Roja, molt aprop d'un dels camps de futbol de Viladecans. Segons la primera inspecció ocular, la víctima té ferides de bala.

Agents de la científica han pentinat durant tota la tarda la zona a la recerca de beines o indicis que permetin identificar l'arma que ha fet servir l'autor. La víctima és un home de 57 anys de nacionalitat espanyola però no han trascendit més dades sobre la seva identitat. La policia indaga en el seu entorn per intentar esbrinar el mòbil d'aquest nou crim.

Ja són més d'una vintena les víctimes d'una mort violenta a Catalunya des que va començar l'any. Interior no troba cap explicació raonable, ni cap lligam entre tots els episodis criminals que hi ha hagut.

Cargando