¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Una parella intenta enverinar la companya de feina a Sabadell

Els mossos han detingut un home i una dona de 46 anys que volien enverinar la companya de feina posant-li una substància a la beguda. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella que hauria intentat enverinar una companya de feina a Sabadell. Volien posar-li el verí a l'ampolla d'aigua però els Mossos van poder-los detenir abans. Víctima i botxins treballaven al mateix centre escolar del municipi.

Quan la Unitat Central de Consum dels Mossos van tenir constància de la intenció de la parella, van dirigir-se al centre escolar on treballaven tots tres com a monitors de menjador.

A l'home el van poder enxampar abans que entrés, però els agents van comprovar que no portava el verí a sobre. Per això van haver d'entrar a l'escola i buscar la parella, que ja havia començat el torn de treball. A la bossa van trobar-li un producte lacti amb un contingut diferent.

Segons els Mossos, la intenció de la parella era introduïr aquest verí a l'ampolla d'aigua que normalment portava la víctima a sobre per provocar-li transtorns físics i psicològics. Tots dos van acabar detinguts per un delicte de lesions en grau de temptativa. El jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Cargando