¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Tarragona destinarà 100.000 euros al projecte d'un museu de la Setmana Santa

El govern defensa el projecte al.legant que és una promesa electoral i que la setmana santa és una cita important al calendari tarragoní. L'oposició critica que passi per sobre de determinades intervencions aqueològiques

L'equip de govern de Tarragona ha donat avui llum verda a una modificació de crèdit per destinar 100.000 euros al futur museu de la setmana santa, i 60.000 més a l'associació que agrupa les diferents confraries. I ho ha fet amb el suport del PP, evidenciant, un cop més, el pacte no escrit que existeix entre les dues forces (PP i PSC). L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, creu que la Setmana Santa té "un retorn directe cap a la ciutat i s'hi ha d'apostar, ja que a més, és un compromís adquirit durant la campanya electoral".

Des de l'oposició municipal, La portaveu d'Iniciativa, Arga Sentís, ha criticat que en temps de dificultats econòmiques es destini "una partida de diners elevada a un museu que tan sols interessa a una part de la població".

L'Ajuntament destina 100.000 euros a un nou projecte, a aquest futur museu, el mateix any que ha retallat més del 30% el pressupost a l'àrea de cultura. De fet hi ha alguns actes, com el festival internacional de jazz, que no es podran fer per manca de finançament municipal.

Cargando