Sociedad

22 anys de presó per l'acusada del Crim de Gràcia

L'acusada ja no tornarà a sortir de la presó, perquè la sentència ha arribat un mes abans que li caduqués la presó provisional, depsrés que el jutge la prorrogués.

22 anys de presó per l'acusada de matar a l'amiga després de suplantar-li la identitat i contractar diverses polises de vida al seu nom. L'Audiència de Barcelona la condemna per assassinat, falsetat documental i estafa.

Maria Angeles Molina va negar reiterades vegades al judici haver suplantat la identitat de la seva amiga Ana Paez per poder cobrar més d'una vintena d'assegurances de vida que havia contractat prèviament. Però el jutge no l'ha creguda i ha tingut en compte la versió de tots els testimonis, que van identificar a l'acusada com la persona que acuía a les entitats i bancs amb el DNI de la víctima.

Más información

A Molina li han caigut 22 anys de presó per assasssinat, estafa i falsetat documental; però l'absolen del delicte d'usurpació d'estat civil que també li imputaven les acusacions. A més haurà de tornar tots els diners de les assegurances contractades fraudulentament i indemnitzar la familia de la víctima amb 160.000 euros.

A la seva amiga, la va matar ofegant-la amb una bossa de plàstic al cap, després de d'adormir-la, i va contractar el servei de dos gigolós per impregnar el cos de la víctima amb el seu sèmen i simular que havia mort durant un joc sexual.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00