Sociedad

Els mossos d'esquadra han detingut un menor equatorià com a presumpte autor d'haver apunyalat un altre jove divendres a l'Hospitalet

El detingut és un noi de 16 anys, que hauria atacat el menor bolivià, de la mateixa edat, que va morir fa dos dies al mig del carrer, quan va ser atacat per l'esquena mentre jugava un partit de futbol al costat del Parc de la Granota

Fonts policials apuntaven el mateix dia del crim que tot apunta a un conflicte entre una banda Latin King i una banda Ñeta. Segons ha pogut saber la SER, aquesta passada matinada els Mossos d'esquadra han detingut a cornellà de Llobregat sis menors per haver participat en una baralla com a venjança del crim de divendres.

Mentrestant, l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra manté oberta la investigació d'un cas que continua sota secret de sumari.

Más información

D'altra banda, la policia catalana continua investigant el crim que es produir ahir a Santa Coloma de Gramanet, on un home de 38 anys va aparèixer mort al mig del carrer. La víctima era bangladí, i persones del seu entorn apunten que va ser apallissada per motius econòmics. Segons aquestes veus, un grup de persones del seu mateix poble a Bangladesh, residents a Catalunya, van anar fins a Santa Coloma per trobar l'home, on el va agredir brutalment per cobrar un deute. Aquest cas també continua sota secret de sumari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00