Ocio y cultura

Lady Gaga actuarà al Sant Jordi el 6 d'octubre

Les entrades es podran adquirir a partir del 19 d'abril a les 10 del matí, amb preventes des de tres dies abans

ACN

Lady Gaga tornarà a actuar a Barcelona. La diva ha confirmat una data al nostre país, 6 d'octubre, Palau Sant Jordi de la ciutat comtal. Segons ha comunicat Live Nation, les entrades es posaran a la venda el proper dijous 19 d'abril.

Els seus fans espanyols estan d'enhorabona perquè podran veure el seu diva trepitjant de nou el mateix escenari amb el que va fascinar a més de 18.000 assistents el 2010.

La gira Born this way Ball a Europa arrencarà el pròxim 14 d'agost a Sofia (Bulgària) i té previst recórrer gairebé tots els països, entre ells Romania, Estònia, Lituània, Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Irlanda , Suïssa, Holanda, França i finalment, Espanya. De tota manera, el tour arrenca aquest mateix mes d'abril, en concret el dia 27 a Seül. Primer recorrerà bona part del continent asiàtic: des de Hong Kong, Tòquio, Taipei, a Bangkok i Singapur, per passar després per Austràlia, abans de fer vibrar al vell continent.

Per acompanyar-la en el seu periple europeu, la novaiorquesa ha triat com a teloners a dues propostes super-rockeres, la britànica The Darkness i la polifacètica cantant i go-gó Lady Starlight.

Lady Gaga ha revelat molt pocs detalls sobre aquesta nova gira mundial. Fa un parell de mesos va comentar al seu Twitter que "serà una òpera electro pop".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00