¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Lady Gaga actuarà al Sant Jordi el 6 d'octubre

Les entrades es podran adquirir a partir del 19 d'abril a les 10 del matí, amb preventes des de tres dies abans

Lady Gaga tornarà a actuar a Barcelona. La diva ha confirmat una data al nostre país, 6 d'octubre, Palau Sant Jordi de la ciutat comtal. Segons ha comunicat Live Nation, les entrades es posaran a la venda el proper dijous 19 d'abril.

Els seus fans espanyols estan d'enhorabona perquè podran veure el seu diva trepitjant de nou el mateix escenari amb el que va fascinar a més de 18.000 assistents el 2010.

La gira Born this way Ball a Europa arrencarà el pròxim 14 d'agost a Sofia (Bulgària) i té previst recórrer gairebé tots els països, entre ells Romania, Estònia, Lituània, Finlàndia, Suècia, Dinamarca, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Irlanda , Suïssa, Holanda, França i finalment, Espanya. De tota manera, el tour arrenca aquest mateix mes d'abril, en concret el dia 27 a Seül. Primer recorrerà bona part del continent asiàtic: des de Hong Kong, Tòquio, Taipei, a Bangkok i Singapur, per passar després per Austràlia, abans de fer vibrar al vell continent.

Per acompanyar-la en el seu periple europeu, la novaiorquesa ha triat com a teloners a dues propostes super-rockeres, la britànica The Darkness i la polifacètica cantant i go-gó Lady Starlight.

Lady Gaga ha revelat molt pocs detalls sobre aquesta nova gira mundial. Fa un parell de mesos va comentar al seu Twitter que "serà una òpera electro pop".

Cargando