Sociedad

Poques llums al judici del crim d'Abrera

El segon dia del judici no ha servit per aclarir perquè la parella va decidir esquarterar el germà d'ell i matar la companya sentimental embarassada.

Poques llums al obil del crim d'Abrera. Els pares del germà mort i del pressumpte assassí s'han acollit al seu dret de no declarar. Sense el seu testimoni i la declaració dels dos acusats continua sent una incògnita perquè la parella va decidir esquarterar el germà d'ell i matar la companya sentimental embarassada.

Tant el pare com la mare del germà mort i del presumpte assassí s'han acollit al seu dret a no declarar. Sí que ho han fet un dels germans, que era a la casa la nit del crim.

Aquest germà ha explicat que aquella nit havia anat al xalet però que "no va veure" lesdues víctimes, tot i que ha reconegut que va "escoltar molts sorolls de l'habitació on dormien" i que al día següent "la va trobar tancada amb clau". Assegura que en un primer moment no va sospitar res i que tampoc no va veure "res estrany" en l'actitut dels presumptes assassins.

També ha declarat la germana de la noia morta que ha corroborat que la relació entre les vçictimes i el presumpte botxí era pràcticament nul·la, tant que ha confesat que fins uns mesos abans del crim ella ni tant sols sabia que la parella de la seva germana "tenia altres germans".

Aquesta testimoni també ha explicat que va ser la mare del germà mort i del presumpte assassí qui va trobar els cossos. La noia ha relatat al jurat que ella i el seu xicot "van denunciar als Mossos la desaparició de les víctimes" i que "quan van entrar amb la policia al xalet van trobar la bossa de la noia amb tota la documentació". Ha dit que l'endemà hi van tornar i que pensant que les víctimes "només havien marxat uns dies i que podien tornar" van decidir "esperar a la casa i dinar-hi" i que va ser quan la mare "va voler baixar al soterrani a deixar unes cocacoles en fresc", que va trobar els cadàvers al congelador.

La fiscal demana entre 40 i 48 anys de presó pels acusats, mentre que les acusacions eleven la pena als 60.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00