¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

10.000 jubilats austríacs aterren a l'aeroport de Reus però s'allotgen a Peñíscola

Aquest dimecres han arribat els 1.000 primers avis en 5 avions d'un total de 60 que aterraran a Reus durant els propers dies

L'impacte econòmic d'aquests 10.000 turistes procedents d'Austria s'estima en més de 7 milions d'euros. Es tracta d'un operador del país centre-europeu que, de la mateixa manera que ho fa la IMSERSO a l'estat espanyol, escull cada any un destí per als seus usuaris, tots ells jubilats amb un alt nivell adquisitiu. Cada dos anys canvien de destinació i no el repeteixen fins al cap de 10 estius. Enguany, de la mateixa manera que va passar el 2011, aterren a Reus per visitar la costa de Castelló.

La voluntat de l'Aeroport era que, de cara a l'any vinent, signessin un contracte per aterrar també a la capital del Baix Camp i quedar-se a la Costa Daurada, però, segons explica Pedro Rabal, director general de l'operador, "finalment, han optat per Bulgària per a les vacances del 2013".

Avui aterren els primers avions procedents Viena i Linz. En total seran 60 vols fins al 16 de Maig amb més de 10.000 jubilats austríacs que van en direcció Peñíscola.

El Patronat de Turisme de la Diputació, amb col?laboració amb la taula estratègica de l'Aeroport de Reus treballava per aconseguir que l'any vinent, els jubilats austríacs es quedessin a la Costa Daurada, però finalment el tour-operador ha escollit Bulgària com a destí pel 2013 i 2014.

Cargando