¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Federació de Pares porta al Constitucional la reclamació de la sisena hora a l'escola

La federació de mares i pares de Catalunya - FaPaC- continuarà recollint signatures en favor de la recuperació de la sisena hora a les escoles públiques malgrat el parlament ha rebutjat definitivament tramitar aquesta iniciativa legislativa popular

La Federació de pares i mares de Catalunya considera que el veto del Govern a la tramitació de la Iniciativa legislativa popular que ja ha recollit 15.000 signatures respon a motius ideològics i no només econòmics

La Federació d'Associacions de Pares de Catalunya afirma ser conscient que un recurs contra la decisió del Govern de vetar la tramitació de la iniciativa tardarà molt a resoldre's. Per això, i amb la intenció de mantenir viu el debat sobre la qualitat del sistema educatiu i sobre la utilitat de la sisena hora, la FaPac demanarà als fedataris que havien començat a recollir signatures que continuïn fent feina.

Alex Castillo, vicepresident de la FAPAC insisteix que mantindran "la campanya de recollida de signatures a favor de la sisena hora al carrer i a les AMPES. Als fedataris els direm que continuïn i que anem a treballar aquest tema perquè això és realment el que preocupa al govern, que el debat estigui al carrer, que la gent parli i pensi".

La idea és continuar amb la recollida de signatures fins el proper 21 de juny i registrar al parlament i també davant un notari totes les adhesions que s'aconsegueixin. La FaPaC denuncia l'actitud del govern de la Generalitat que, segons subratlla Castillo, parla de convocar consultes populars "per alguns temes" però es nega a debatre al parlament sobre una petició que ja havia aconseguit l'aval de 15.000 ciutadans.

Cargando