¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Avui, reunió Mas-Navarro amb el Pacte Fiscal i les retallades damunt la taula

El President de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà aquest divendres amb el primer secretari dels socialistes, Pere Navarro, per parlar del Pacte Fiscal i de la nova onada de retallades que es planteja a Catalunya per intentar complir l'objectiu de dèficit.

Imatge d'arxiu d'Artur Mas i Pere Navarro, al Palau de la Generalitat /

D'aquesta manera continua la ronda de contactes del Govern amb els partits, que va començar amb Esquerra Republicana de Catalunya.

El PSC ha confirmat que la trobada es farà demà a primera hora. La idea és d'entrada normalitzar les relacions entre ambdues parts i intentar acostar posicions entorn el Pacte Fiscal, fet que resultarà complicat en la mesura que cap de les dues parts es mostren de moment disposades a cedir.

Fonts del PSC, asseguren que plantejaran de nou la seva proposta que passa per una evolució de l'actual sistema de finançament i que no contempla que Catalunya tingui únicament "la clau de a caixa" -com proposen els nacionalistes- sinó que la comparteixi amb l'Estat.

Artur Mas i Pere Navarro també parlaran sobre la nova onada de retallades que prepara el govern. Aquesta no és però l'única reunió que hi haurà dem. Lla líder del PP català, Alícia Sánchez Camacho, es trobarà amb el president del govern, Mariano Rajoy, al migdia a Madrid.

Cargando