¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Bob Dylan, Alejandro Sanz o Ben Harper entre els 27 artistes del Cap Roig 2012

La nova programació del Festival de Cap Roig pretén fer del certamen un referent europeu

El festival Cap Roig ja té nou cartell per la dotzena edició que se celebra des del 14 de juliol fins al 18 d'agost. Noms com el de Bob Dylan o Alejandro Sanz, que oferirà l'únic concert a tota Europa, són el plats forts de la nova programació que s'ha presentat avui. És la primera a càrrec del director Juli Guiu, d'Edicions Musicals Clipper, que busca internacionalitzar aquest festival i arribar a un públic més jove

El Jardi botanic de Calella de Palafrugell, el mar, la lluna i la mediterrànea són els ingredients bàsics. Els plats forts són Bob Dylan, que obrirà el festival, o Alejandro Sanz que ofereix l'únic concert a tota Europa i que presentarà el seu nou disc. Completen el cartell altres artistes com ara Tony Bennet , que s'acomida amb aquest concert dels escenaris, Els amics de les arts, Mishima o noms de la talla de James Morrison o Ben Harper.

Tots aquests artistes conformen el menú de la dotzena edició del Festival Cap Roig. En total són 27 artistes , 10 estrangers. I és que l'objectiu d'aquest festival es ampliar el ventall de públic i fer-lo més internacional. El director de festival, Juli Guiu, assegura que "volem ampliar el festival a un públic jove i potenciar-lo per situar-lo com un top 10 a Europa"

Aquest any hi haurà una nova graderia amb més de 2.000 localitats i el preu mitjà de les entrades ,que es posen a la venda a partir del 2 de maig, es de 64 euros.

Cargando