Sociedad

Mas avisa de possibles ajustaments de les plantilles de les administracions públiques

El president de la Generalitat avisa de possibles ajustaments de les plantilles de les administracions públiques en els propers anys. Artur Mas apel.la al teixit empresarial com a única resposta per fer front a l'atur.

Amb les rebaixa de sou sembla ser que no n'hi haurà prou i ara el president de la Generalitat parla ja de possibles ajustos a les plantilles de l'administració. Artur Mas, que no ha donat més detalls al respecte ni parla de terminis, apel.la al sector privat per crear ocupació mentre les xifres de l'atur van a l'alça:

"Si algú espera que les administracions públiques puguin llogar gent en aquests propers temps s'equivoca, les administracions han arribat a un punt en el que no poden gastar més agafant més gent, més aviat hi haurà alguns ajustaments de les plantilles de les administracions públiques en els propers anys".

Mas reconeix la incapacitat de l'administració amb la situació actual de generar ocupació i afegeix que són les petites i mitjanes empreses les que tenen capacitat per anar endavant amb la vista posada als mercats exteriors. El president ha fet aquestes declaracions en la inauguració de les instal.lacions de l'empresa TADESAN a la Vall d'en Bas, a Girona.

Más información

Eva Granados (PSC): "Estem fent totes les iniciatives possibles per tirar enrere unes retallades que vulneren les lleis"

00:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120429csrcsrnac_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Oriol Amorós (ERC): "Demanem tornar a les polítiques de creixement, l'estrangulació només està portant més patiment, contracció econòmica i atur"

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120429csrcsrnac_7.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00