¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

La Síndica de Barcelona demana recuperar els elements històrics del Metro al Liceu

Maria Assumpció Vilà vol que es preservin els elements modernistes de la ciutat, com el que TMB va retirar fa sis anys a la parada de davant el Gran Teatre del Liceu

Si Barcelona és una ciutat capdavantera en l'art modernista, Maria Assumpció Vilà NO entén que cada cop conservi menys elements urbans d'aquesta època. Per això recomana a l'Ajuntament que recuperi l'estructura de ferro forjat de la boca de metro del Liceu, que data de l'any 1925. Vilà creu que la ciutat no pot deixar perdre un element emblemàtic com aquest enmig de la Rambla, i assegura que tornar a instal·lar aquesta estructura és "fàcilment assumible per l'Ajuntament".

Les reformes de les estacions de metro fetes per TMB els últims vint anys han suprimit poc a poc els elements decoratius i històrics: actualment a Barcelona només es conserva el de l'estació d'Urquinaona al carrer Bruc, que la Síndica demana que es preservi com a patrimoni de la ciutat. Mentrestant, l'ajuntament estudiarà la recuperació de l'entrada de l'estació del Liceu.

Cargando