Sociedad

CiU i PSC pacten un pla per a l'educació a la ciutat de Barcelona

Els dos grups han tirat endavant avui la proposta socialista per impulsar un pacte per l'Educació que serveixi per pal·liar l'impacte de les retallades polítiques i reduir el fracàs escolar

ACN

Sota les crítiques de PP, Iniciativa i Unitat per Barcelona, el Govern municipal i el principal grup de l'oposició han signat un pacte per invertir des de les llars d'infants fins als programes post-obligatoris. Per això es plantegen recuperar la sisena hora i consolidar els institut-escola, mentre recorden a la Generalitat que Barcelona té 5 escoles en mòduls pre-fabricats. El president del grup municipal socialista, Jordi Martí, celebra "el suport del Govern municipal però alerta dels perills de futur".

En plena negociació per acordar el Pla d'actuació Municipal, el conjunt d'inversions que es fan a Barcelona cada mandat, CiU i PSC han apropat posicions, tot i que el Govern, segons ha expressat Gerard Ardenuy, el regidor d'Educació a Barcelona, continua sense voler "lligar-se únicament a un sol grup i volent arribar al màxim consens possible entre totes les forces polítiques de l'Ajuntament".

Más información

D'altra banda, al mateix Ple, el consistori ha aprovat definitivament el Pla Financer per tancar aquest 2012 amb dèficit zero.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00