Sociedad

Els Mossos continuen detenint suposats vàndals pels aldarulls del 29-M

Aquest matí, la policia ha arrestat 3 persones més. Dels 5 d'ahir, un ja ha quedat en llibertat amb càrrecs però té prohibit participar en manifestacions

ACN

Alguns dels arrestats són joves que apareixien a la pàgina web dels Mossos. El director general de la policia ja va advertir que hi hauria detencions i imputacions i des d'ahir, dos mesos després dels disturbis, els Mossos tenen en marxa un operatiu que ha suposat de moment l'arrest de 8 persones, tres aquest mateix matí, i fonts policials apunten a què aquesta xifra augmentarà en les pròximes hores i podria arribar a la vintena de detencions.

Els detinguts ahir a Barcelona passen aquesta tarda a disposició judicial, el de Tarragona ho han fet aquest matí amb el suport d'una trentena de persones, militants de l'esquerra independentista i familiars i amics. La seva advocada, Eva Pous creu que "tot plegat és una maniobra política".

Más información

El detingut no podrà assistir de forma cautelar a cap manifestació o reunió pública. Amb aquests nous arrestos ja són prop d'un centenar els detinguts pels fets del 29M.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00