Sociedad

El presumpte autor del triple crim de l'Eixample compareix davant el jutge

El presumpte autor del triple crim de l'Eixample en què van morir dos avis i una noia de 16 anys compareix avui davant el jutge que porta el cas. És un tràmit formal per comunicar-li els delictes que se li imputen.

ANNA PUNSÍ

Àlex Cuartero, l'ex parella de la filla dels avis assassinats, està empresonat des de finals de febrer acusat de tres delictes d'homicidi i un de robatori en casa habitada. El jutge haurà de confirmar avui aquestes acusacions i fins i tot si n'hi afegeix de noves. L'acusació particular, que representa la filla del matrimoni d'avis assassinat, preveu demanar que se li imputi també el delicte de violència domèstica ja que va instal.lar un GPS al cotxe de la seva ex parella per controlar-li els moviments.

La citació del detingut és un tràmit habitual per tancar la instrucció en els casos que s'han de jutjar amb jurat popular. Cuartero, que no ha declarat mai ni davant la policia, ni davant del jutge, i avui tindrà una nova oportunitat per fer-ho. Es desconeix encara amb quina arma hauria colpejat fins a la mort les víctimes ja que la policia encara no l'ha trobat.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00