Sociedad

L'exgerent del Sant Pau nega qualsevol irregularitat

Jordi Varela ha declarat davant del jutge que investiga el presumpte forat de 18 milions d'euros a l'Hospital de Sant Pau

L'exgerent de l'Hospital de Sant Pau, Jordi Varela, nega qualsevol irregularitat en la gestió del centre quan ell hi estava al capdavant. L'home ha declarat davant del jutge que investiga el presumpte forat de 18 milions d'euros a la institució. Els denunciants sospiten que alguns excàrrecs haurien aprofitat la multiplicitat de fundacions de l'Hospital per crear llocs de treball fictícis i apropiar-se de diners públics.

Más información

Segons fonts judicials, l'exgerent ha titllat d'"impecable" la seva gestió davant del jutge. Ha reconegut les retribucions que van rebre alguns exdirectius i patrons, però ha assegurat que eren per treballs vinculats a projectes de formació i d'investigació, que al seu parer eren totalment legals.

A la sortida de la seva declaració, Varela ha carregat contra els denunciants. Els ha titllat de "mailintencionades i "sense escrúpuls" i els ha acusat de "portar als tribunals un conflicte estrictament laboral". Ara la defensa de Varela aportarà nova documentació per acreditar la gestió.

Segons fonts properes al cas, l'exgerent també ha posat al descobert l'existència d'una tercera fundació, la Doctor Robert, que és d'on haurien cobrat altres excàrrecs de l'Hospital. Uns pagaments que Varela hauria justificat per la feina d'assessors que feien aquestes persones quan es desvinculaven del centre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00