Sociedad

Crespo ofereix col·laboració al Tribunal de Comptes per demostrar que "no hi ha res a amagar"

L'exalcalde de Lloret i diputat de CiU assegura que no es planteja dimitir perquè totes les acusacions contra ell <b>"ja estan jutjades, sentenciades i arxivades"</b>

L'exalcalde de Lloret de Mar i diputat de CiU, Xavier Crespo, ha defensat la seva innocència i ha assegurat que "no hi ha res a amagar" en les relacions laborals amb la societat Centres Mèdics Selva Maresme.

Després que la Fiscalia del Tribunal de Comptes hagi anunciat que ha iniciat actuacions per investigar les suposades irregularitats comeses en transaccions econòmiques, Crespo ha assegurat que ja s'ha personat a la causa i que ofereix tota la col·laboració i aportarà tota la documentació que li demanin per a la investigació. Crespo, que ja ha avançat que no pensa dimitir, assegura que és víctima d'una persecució pública perquè aquests fets ja estan "jutjats, sentenciats i arxivats fa temps".

Más información

La sindicatura de Comptes de Catalunya va decidir arxivar el cas Crespo l'any 2006, però informacions que han anat sortint amb posterioritat han portat la Fiscalia del Tribunal de Comptes, a actuar. La investigació ha de permetre aclarir si Xavier Crespo es va beneficiar del seu càrrec de gerent del Consorci de Salut Selva-Maresme, que gestiona els hospitals de Blanes i Calella, i algunes àrees bàsiques de salut de les dues comarques; per desviar diners públics que haurien rebut ell i la seva dona. També s'ha d'aclarir si es van fer pagaments irregulars amb fons públics durant 5 anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00