Sociedad

Busquen 3 atracadors a Lleida

Els Mossos d'Esquadra busquen tres encaputxats que ahir a la tarda van assaltar un matrimoni d'edat avançada, a casa seva, a Barbens, al Pla d'Urgell. L'atracament es va produir just abans que comencés a treballar un vigilant que ha contractat l'ajuntament arran de l'augment dels robatoris. Asseguren que és el quart robatori, en el darrer mes i mig.

La casa de Barbens on tres encaputxats van robar a dos ancians 4.000 euros després de lligar-losACN

Els encaputxats van trucar al timbre de la casa, i en obrir la porta, van colpejar els propietaris, de 91 i 87 anys. Els van lligar de peus i mans i van anar directament a la caixa forta, per robar els diners, entre 4000 i 5000 euros. Va ser la dona de la neteja qui els va trobar poc després, sans i estalvis.

El tinent d'alcalde de Barbens, Josep Maria Planes, ha demanat més vigilància policial. L'Ajuntament no descarta, si els robatoris continuen, contractar un servei privat de seguretat a les nits o, fins i tot, muntar sometents. El delegat de la generalitat a Lleida, Ramon Farré, però, espera que no s'arribi aquest extrem. Afegeix, a més, que per ara no s'ha produït un augment dels delictes a les comarques de la plana.

Más información

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i detenir els autors d'aquest robatori.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00