Economía y negocios

Seat aposta per Rússia

Seat assistirà per primer cop al Saló de l'Automòbil Moscou. Tot i que la companyia ja hi portava venent cotxes des dels anys 90, enguany té previst doblar el nombre de concessionaris al país.

Aquesta aposta internacional arriba en un moment on la firma acumula una caiguda de les vendes a l'estranger del 12% durant els 6 primers mesos de l'any.

La companyia del grup Volkswagen té 10 concessionaris a Rússia i espera arribar als 25 quan acabi el 2012. L'aposta de Seat per aquest mercat, un dels més potents d'Europa pel que fa l'automoció, quedarà pal·lesa al Saló de l'Automòbil de Moscou.

La companyia hi assistirà per primer cop i allà explicarà l'estratègia que seguirà per intentar-se fer un forat en aquest país. Aquest any ja està apostant-hi fort, però serà al 2013 quan hi concentrarà totes les energies.

Más información

Tot i això, cal recordar que durant els 6 primers mesos del 2012 les vendes de Seat a Europa han patit una davallada del 17% respecte el mateix període de l'any passat. Els hi anat millor a països com Mèxic, on les exportacions han pujat un 22%.

Malgrat aquesta bona xifra, en el còmput global, la companyia de cotxes ha venut a l'estranger un 12% menys que durant el primer semestre del 2011.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00