¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Indefinició del PSC davant el Debat de Política General

Els socialistes catalans eviten posicionar-se sobre si avalaran o no una possible resolució sobre el dret a decidir que es portés aquesta setmana al Parlament. El primer secretari, Pere Navarro, diu que primer cal conèixer els detalls de les propostes dels altres partits.

És en aquest sentit que reclama a Convergència que digui clarament que és independentista i com vol arribar a assolir l'estatus per Catalunya, quin és el camí que seguirà per entendre'ns, i de l'altra banda demana al Partit Popular que ensenyi les cartes i expliqui precisament la proposta contrària, com volen materialitzar la involució autonòmica.

Navarro ha tret pit de les paraules aquet matí a la ser d'Alfredo Pérez Rubalcaba defensant el federalisme i si cal canvis a la constitució: "Ens deien que no hi havia federalistes a l'alta banda i mirin", ha reblat.

Sobre un futur procés de primàries al PSC, Pere Navarro reconeix que tot depèn del calendari electoral, de si hi ha temps o no malgrat les pressions dels sectors catalanistes que defensen que es faci si o si.

El líder del PSC s'ha mostrat respectuós amb Montserrat Tura i Àngel Ros que han fet un pas endavant per optar a ser els candidats del partit a la Generalitat.

Cargando