Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

Mas mira de convèncer als diplomàtics estrangers

El president de la Generalitat demana als cònsols acreditats a Barcelona que facin bona propaganda de Catalunya quan els demanin què està passant.

Artur Mas parlant amb alguns dels cònsols a Barcelona a l'Institut de Ciències FotòniquesACN

El candidat de Convergència i Unió a la reelecció vol que informin de les aspiracions catalanes, que ha resumit en tres conceptes: Talent, mentalitat oberta i més presència al món.

Aquesta és la recepta, resumint que es faci pedagogia i es vengui bé la marca Catalunya en un moment tant decisiu pel país. És el que el President Artur Mas ha demanat avui als representants internacionals que viuen a casa nostra: "Segur que últimament els truquen molt i els demanen informes per saber què està passant a Catalunya, doncs quan els hagin d'explicar, retinguin que aquest és un país que vol tenir talent, mentalitat oberta i presència al món"

Más información

Paraules del President pocs dies després d'anunciar que el Pla B per celebrar la consulta d'autodeterminació, si no és amb autorització de l'Estat, serà internacionalitzar el conflicte.

Artur Mas ha reunit avui al cos consular de Barcelona en la commemoració del 10è aniversari de l'Institut de Ciències Fotòniques de Catalunya. Un bon exemple del que busca el país, diu el president: un lloc amb capacitat per captar talent i recursos econòmics de tot el món.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00