Sociedad

Marc Puig presenta una factura de 60.000 euros que va cobrar del Palau per fer un informe

El director de comunicació de l'Ajuntament de Barcelona i ex secretari de la Generalitat, Marc Puig imputat en la trama del Palau de la Música ha presentat davant del jutge la factura de quasi 60 mil euros que va cobrar de la institució per fer un informe. L'acusació creu que aquesta quantitat no justifica els treballs que van fer.

La declaració de Marc Puig davant del jutge del cas Palau ha estat breu. Ha aportat una fotocòpia de la factura que l'any 2006 va fer per uns treballs encarregats per la institució i que pujaven a 51 mil euros, quasi 60 mil sumant-hi l'IVA.

Li van demanar que fes un posicionament de la marca del Palau i ha presentat també el power point que desenvolupava aquest treball.

L'advocada de Puig, Judit Gené assegura que només hi va haver un encàrrec mentre que Àlex Solà, advocat dels veïns que litiguen contra Millet i Montull, aquest informe no justifica una despesa de quasi 60.000 euros.

Puig està imputat arran d'un informe de l'Agència Tributària que creu que l'empresa Emocional base va servir per desviar fons procedents del Palau de la Música a Convergència Democràtica a través del que va ser el tresorer de la formació, Daniel Osàcar. Un altre dels imputats de l'empresa Publiciutat va facturar més de 237 mil euros entre els anys 2006 i 2007. En aquest cas, Martí ha dit que no recorda res.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00