¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Alta sinistralitat a la Diagonal i a la Meridiana

Les avingudes Diagonal i Meridiana de Barcelona són dues de les deu vies urbanes amb més accidents de trànsit a l'estat espanyol, segons un estudi de Línea Directa. La Diagonal ocupa el segon lloc de la llista de punts vermells després de l'M-40 de Madrid, que encapçala el rànquing, i la Meridiana se situa al desè lloc

Barcelona és la segona capital catalana amb més sinistralitat a les seves vies, on un 20,2% dels conductors que hi circulen pateixen un accident cada any. Només Girona , amb un 20,3%, presenta una sinistralitat més alta. Segueixen Lleida, amb un 19,3% i Tarragona, 18.7%. L'estudi conclou que un de cada cinc conductors que circula per ciutat té un accident.

La companyia d'assegurances ha realitzat l'estudi 'Punts Vermells: els accidents de trànsit a les capitals espanyoles' en què s'han analitzat 1,2 milions de sinistres d'automòbils a capitals de província durant els últims sis anys, del 2006 al 2011. Segons dades d'aquest estudi, un de cada cinc conductors que circula per ciutat té un accident.

Al conjunt de l'Estat, els conductors de Santa Cruz de Tenerife, Càdis i Màlaga són els que més accidents pateixen, mentre que els que circulen per A Corunya i Les Palmas de Gran Canaria són els que tenen un índex més baix de sinistralitat.

Barcelona també compta amb altres dues vies problemàtiques, que són el passeig de la Zona Franca-Ronda del Litoral i la Via Augusta, que ocupen l'onzè i el dotzè lloc, respectivament.

L'estudi també conclou que el divendres és el dia de la setmana més problemàtic i els mesos de maig i octubre són els mesos en què hi ha més accidents. Els encreuaments són el tipus de via més conflictiva i les col?lisions laterals, els sinistres més comuns. Els danys més habituals als vehicles es produeixen en els para-xocs i els llums.

Cargando