Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad

Rajoy acusa Mas "d'abidcar de les seves responsabilitats"

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha acusat aquest dissabte al president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver abdicat de les seves responsabilitats com a governant per conduir als catalans cap a una fugida cap endavant i un "dilema impossible".

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha tancat la 19a Intermunicipal del PP a Barcelona.

En la seva intervenció per clausurar la 19 Intermunicipal que el PP ha celebrat a Barcelona, Rajoy ha destinat un discurs dur al president català, ha lamentat que els temps de "frivolitat, lleugeresa i irresponsabilitat" no s'hagin acabat.

"Sembla que no, i tot indica, i tant de bo rectifiqui, que n'hi ha algun que segueix en aquesta estela", ha continuat Rajoy, que ha censurat que Mas es mogui per "visions quixotesques" i li ha advertit que ell no es saltar la llei.

Rajoy ha considerat "molt trist" que Mas "proclami que se saltarà la llei a la torera" per "substituir les obligacions amb els ciutadans per visions quixotesques".

"Jo sí compliré la llei, és la meva obligació", ha amenaçat Rajoy. I és que el president espanyol ha afirmat que la seva intenció amb Catalunya passa per "parlar i dialogar" però ha explicat que se li fa "difícil" quan "es vol imposar un tot o res", en referència a Mas.

Más información

De la seva banda, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho ha advertit que aquests comicis "ens juguem tots la unitat d'Espanya, ens juguem tots la unió dels pobles d'Espanya, i ens juguem també la unió i la convivència entre els catalans".

A més, Sánchez-Camacho ha retret a Mas que "no té credibilitat" per prometre que en una Catalunya independent baixaria impostos o milloraria les pensions perquè el seu Govern "no pot ni pagar les nòmines".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00