Sociedad

El voluntariat serà una assignatura

La Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat inclourà el voluntariat en la formació acadèmica de l'Educació Secundària Obligatòria, en el marc d'un pla pilot per incidir en la conscienciació social dels adolescents catalans.

Voluntaris del Banc d'AlimentsACN

Segons apunta un acord de col.laboració entre el Govern i la Taula del Tercer Sector aquest pla pilot, que no s'ha concretat encara si es durà a terme a través d'una assignatura troncal o optativa, també preveu que "un gran nombre d'alumnes realitzi activitats voluntàries en diferents entitats socials ".

L'acord també contempla diferents mesures per millorar l'estabilitat financera de les entitats, com el desenvolupament d'un pla per part del Govern per a la concertació progressiva de places de serveis per a discapacitats fins arribar al 100% en tres anys.

També preveu que la Conselleria de Benestar Social i Família de la Generalitat mantingui un 90% dels avenços econòmics en les convocatòries, a més d'impulsar línies de crèdit per a les entitats.

Más información

L'acord entre el Govern i la Taula també contempla la cessió d'immobles públics a través de drets preferents i rebaixes de preu a les entitats socials, així com assessorament en la gestió i correcte funcionament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00