¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

En 2 mesos, 20 kilos de cocaïna al Prat i a Sants

La policia ha comissat 20 kilos de cocaïna i 2 d'haixix a l'Aeroport del Prat i l'Estació de Sants en els últims 2 mesos

Imatge d'una de les intervencions de droga de la policia

La Policia Nacional ha intervingut en els últims dos mesos 20 quilos de cocaïna i dos d'haixix a viatgers que arribaven a Barcelona per via aèria o amb tren i ha detingut 14 persones acusades de traficar amb droga.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Catalunya, la majoria de les droga interceptada la portaven oculta viatgers que van aterrar a l'aeroport barceloní del Prat de Llobregat a través dels anomenats "vols calents", procedents de països productors de droga.

Concretament, a l'aeroport barceloní s'ha detingut vuit persones i s'han confiscat 17,5 quilos de cocaïna que els viatgers portaven oculta en diferents mitjans, des dobles fons de maletes, objectes decoratius, joguines, mobles, faixes adherides al tors o en l'interior del cos.

Un dels viatgers, procedent de Bolívia, ocultava la droga sota els seus pantalons en un "mallot" i portava dos canyelleres amb uns departaments interns que allotjaven quatre quilos de cocaïna, mentre que dos la transportaven a l'interior del seu organisme distribuïdes en boles que havien ingerit prèviament.

Així mateix, entre els mesos d'octubre i setembre la policia ha detingut a l'estació ferroviària Sants de Barcelona a sis persones de diferents nacionalitats que viatjaven amb tren rumb a Itàlia amb un total de 2,2 quilos de cocaïna i dos d'haixix.

En aquests casos, la droga viatjava oculta en bosses, maletes o fins i tot camuflada en pots de algun producte legal.

Cargando