¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Junqueras demana que es jutgi a la banca i no als ciutadans

El drama dels desnonaments també ha centrat avui el discurs del republicà Oriol Junqueras a Vilanova i la Geltrú. El candidat d'ERC demana que es jutgi a la banca i els seus directius.

Oriol Junqueras ha emprat avui el seu discurs més social en el míting que ha fet al teatre Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú. El candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya ha dit que cal abaixar impostos com l'IRPF i l'IVA i establir un impost que gravi les transaccions bancàries.

Més que rescatar a la banca, Junqueras creu que cal fer una altra cosa:"A la banca espanyola, més que rescatar-la, el que caldria és jutjar-la, i a qui s'hauria de rescatar és als nostres ciutadans, empresaris, autònoms, botiguers, treballadors, aturats, jubilats i estudiants".

Davant un auditori ple, Junqueras ha fet referències a Shakespeare i Dante per assegurar que Esquerra sempre ha tingut clar el camí de la independència al que ara s'hi sumen altres. També ha reivindicat, responent a la proposta de Rajoy sobre els desnonaments, que Esquerra ja va fer una resposta en aquest sentit i va ser rebutjada al Congrés dels Diputats.

Cargando