¿No tienes cuenta?

Regístrate

¿Ya eres usuario?

Entra en tu cuenta

O conéctate con

Roba un cotxe, s'emporta per davant una barrera de peatge i envesteix quatre cotxes patrulla

Un delinqüent reincident roba un cotxe i s'escapa de la policia emportant-se per endavant una barrera de peatge i envestint quatre cotxes patrulla que el perseguien. Va ser detingut finalment a Vilafranca del Penedès.

L'home, que va donar positiu al control per drogues, ja ha ingressat a presó. El resultat: cinc agents ferits lleus i diversos cotxes policials malmesos.

Tot va començar quan l'home presumptament va robar el vehicle al carrer Solvelles de Barcelona. Una patrulla de paisà dels Mossos el va veure circulant i va sospitar perquè ja era la segona vegada que el veien al mateix lloc. El cotxe patrulla va intentar fer-lo aturar, però, segons els agents el detingut va prémer l'accelerador i ja no el va deixar anar fins 50 quilòmetres després, a Vilafranca del Penedès.

En la persecució va colpejar a cops de volant el primer vehicle policial que el perseguia i tres més que el van intentar interceptar i contra qui finalment es va acabar encastant. A més l'home es va emportar per endavant la barrera del peatge de Martorell.

Després de xocar contra els cotxes patrulla i deixar destrossat el vehicle que havia robat, els agents van poder-lo arrestar. El detingut no és un desconegut de la policia, li consten fins a 40 detencions, la majoria per robatoris, a les que ara s'hi afegeix un altre delicte per les lesions lleus que va causar a 5 dels mossos durant la persecució.

Cargando