Sociedad

Mas insisteix en desmuntar els mites que llença la dreta espanyola

El candidat de Convergència i Unió diu que el seu projecte de país no és només pels independentistes, sinó per a tots aquells que vulguin viure millor. Mas vol desmuntar els mites que la dreta espanyola fa circular per desacreditar el procés sobiranista.

Artur Mas, durant un acte social de CiU a ManresaACN

El candidat de CiU ha posat l'exemple de les pensions, que el PP assegura que en una Catalunya independent no es podrien pagar. Diu Mas que es pagarien "més i millor" perquè Catalunya té menys atur i millors salaris que a la resta de l'Estat.

Atacs, com aquest es repetiran ja que, segons el president de la Generalitat, l'estratègia del PP és posar la por al cos, sobretot al més vulnerables. Diu Mas que "utilitzaran tot, el que és legítim i el que no és legítim, fins i tot el que és immoral, fins i tot les mentides obertament, les que calgui".

El president continua defensant la viabilitat del seu projecte fent una crida a unir-se no només els independentistes, sinó tots aquells que vulguin tenir millor qualitat de vida. Segons Mas, Madrid s'ha convertit en "un tap per a l'estat del benestar dels catalans". Hi hauria menys pobresa, major esperança de vida i es podrien fer més operacions de càncer segons els arguments utilitzats pel president davant el miler llarg de persones que l'escoltaven a Manresa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00