Sociedad

Detingut un home per cinc robatoris amb força en empreses de la Segarra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a qui acusen d'almenys cinc robatoris amb força en empreses de la Segarra. Tres dels saquejos els va cometre en un mateix taller de reparacions de Cervera.

El van detenir dijous a la capital de la Segarra. Es tracta d'un home, de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cervera, presumpte autor d'aquest 5 robatoris amb força. Des de finals d'estiu s'havien produït diversos delictes al Polígon Industrial i en una empresa de reparacions de vehicles situada en l'antiga N-II, dins del mateix terme municipal.

Els dos primers en un pàrquing, on es van robar 3 bateries de camions i turismes, i es van forçar dues caravanes d'on es van treure diners i objectes per més de 6.000 euros. A l'octubre es va robar en tres cops diversos objectes d'un taller mecànic.

La investigació ha acabat amb la detenció de l'home, que sembla ser, havia venut les bateries en una deixalleria de l'Urgell. El detingut, amb antecedents, va passar divendres a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00