Sociedad

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca desconfia de les mesures per frenar els desnonaments

El govern central començarà a concretar aquest dilluns quines mesures prendrà per frenar els desnonaments. Els afectats desconfien i es mostren sorpresos de que PP i PSOE decideixen abordar el problema després de quatre anys girant-los l'esquena.

En una tertúlia a l'A vivir que son dos dias de la Cadena SER, la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, critica la manca de concreció del govern Rajoy en les mesures per frenar els drames dels desnonaments. Rajoy parlava de frenar els efectes de la llei hipotecaria sobre els col·lectius més vulnerables i Colau tem que això es converteixi en mesures que excloguin alguns dels afectats, quan assegura que tots pateixen per igual la problemàtica.

A més recorda Colau que durant els últims quatre anys, PP i PSOE han frenat totes les iniciatives en aquest sentit: "Veiem amb molta desconfiança la reacció del govern popular i el PSOE ja que els dos partits han impedit que es regulés res perquè les propostes per paralitzar els desnonaments porten quatre anys arribant al Congrés dels Diputats a través d'altres partits de la oposició i sempre PP i PSOE han impedit que sortissin endavant".

Más información

Colau també critica que el govern central i el principal partit de l'oposició tampoc hagi convocat els afectats per treballar amb ells les possibles alternatives i modificacions. Coincidint amb l'anunci de demà hi ha convocades concentracions de protesta davant les seus del PP a diferents capitals, entre elles a Barcelona.

Reportatges de campanya - Els desnonaments - 10-11-2012

03:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20121110csrcsrnac_8.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00